Vechiul Chat Apropo

Vechiul Chat Apropo

A fost fara doar si poate cel mai tare chat romanesc, avand cel mai mare numar de utilizatori de chat.

Insa, stim cu totii, ca tot ce este frumos nu tine mult. Iar ChatApropo nu putea avea alta soarta decat cea a distrugerii de catre cine ar fi trebuit sa-l aiba in grija. Au fost multe lupte de putere, lovituri de „chat” si mai apoi impartirea acestuia in mai multe sectiuni. Nu mare mi-a fost mirarea cand am vazut multe personaje, precum hienele cand au gasit un animal lovit in apropierea mortii, au tabarat toate sa inregistreze domenii ce contin nume precum apropo chat. De aceea ve-ti gasi astazi mai multe domenii inregistrate, tip chatapropo .ro .com .org .eu s.a.m.d. sau apropochat cu diferite terminatii.

Acum, nu as putea sa va spun sigur care ar fi cel mai popular chat romanesc sau care ar putea fi cel mai bun chat romanesc. Trebuie doar sa intrati pe pagina google si sa scrieti chat apropo sau chat romanesc si sa alegeti voi unul dintre aceste chaturi romanesti. Chiar daca unii cred ca chatul a murit sau ca nu mai este ceea ce a fost, inca mai vad ersoane incantate de faptul ca pot comunica cu persoane necunmoscute. Abia asteapta sa se descarce, sa-si spuna offul unor persoane care sa nu-l foloseasca impotriva lor. Multi dintre voi au auzit proverbul: „fereste-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur”.

Noul chat Apropo?

Dintre toate aceste domenii inregistrate dupa moartea serverului, am intrat pe mai multe domenii precum apropochat.ro, apropochat.com, apropochat.net, chatapropo.ro, chatapropo.com, chatapropo.net, chatapropo.eu si va pot spune ca dintre toate acestea aleg acest ChatApropo. Cred ca acesta este cel mai bun chat romanesc nu datorita numarui de utilizatori ci doar pentru ca aici m-am simtit cel mai bine. Nu tu injuraturi, nu tu baieti care te invita sa le vezi falusul. De aceea o sa va invit si pe voi sa intrati si sa verificati singuri.

Acest articol a fost publicat în chat și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu